2014-10-07 17:24:41

kasza jaglana z pieczonym jabłkiem

Moja ulubiona, najulubieńsza ostatnio przekąska.
Dziś wersja bazowa. Upgrade’uję na miliard sposobów.
Szybko, prosto i samo zdrowie.
I w dodatku samoróbka.
Gotuję gar kaszy i na tydzień wystarcza.
A później tylko trzask-prask.

2

1

Jak to jest zrobione?

  • 1 jabłko
  • 3 łyżki kaszy jaglanej
  • cynamon
  • serek homogenizowany waniliowy

krok 1: kroję jabłko

krok 2: posypuję cynamonem

krok 3: zapiekam 15 minut w 180 stopniach Celsjusza

krok 4: dodaję kaszę i zapiekam jeszcze około 10 minut

krok 5: nakładam serek

krok 6: miziam dokładnie, żeby serek się zagrzał

krok 7: wsuwam i wylizuję miskę

3

4

Komentarze:

FOODMANIA o 2014-10-07 18:24:29 napisał:
pyszności!
justa o 2014-10-11 17:08:50 napisał:

trochę się wręcz uzależniłam XD

FOODMANIA o 2014-10-12 20:42:30 napisał:
genialnie, prosto i smacznie! :)

Dodaj komentarz: